[Ossm-members] нови моменти во врска со тендерот на ПЕП

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Fri Aug 1 17:57:19 UTC 2008


On Friday 01 August 2008 15:08:34 Новица Наков wrote:
> го добив дописот од генрепсофт. одговорот треба да го доставам до
> понеделник.
> молам сите заинтересиран да пишат овде или на моја адреса за да добијат
> информација.

Прати ми го дописот, ме интересира што и како напишале.

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list