[Ossm-members] нови моменти во врска со тендерот на ПЕП

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Fri Aug 1 21:00:27 UTC 2008


Новица Наков wrote:
>> 3. на крај сепак беше договорено да изведувачот испрати допис до слободен
>> софтвер македонија, кој потоа ќе биде доставен до сите заинтересирани, 
> 
> го добив дописот од генрепсофт. одговорот треба да го доставам до понеделник.
> 
> молам сите заинтересиран да пишат овде или на моја адреса за да добијат 
> информација.
> 
> улогата на слободен софтвер македонија е само како посредник да ги проследи 
> информациите помеѓу заинтересираните лица од заедницата и генреп.
> 
ПратиMore information about the Ossm-members mailing list