[Ossm-members] речник-проширување за firefox

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Sun Aug 3 13:54:43 UTC 2008


2008/8/3 Новица Наков <novica at bagra.org>:

>> Пробав на немакедонски Firefox 3.0.1 и ми пријавува дека пакетот не може да
>> се инсталира бидејќи не е за Firefox :(
>
> хм има еден таг <em:maxVersion> мислев да не е до тоа, ама не е.

Треба да го ставиш 3.* или 3.0.1.

Еве:
http://isengard.unet.com.mk/~georgi/ueb/datoteki/makedonski-recnik-za-proizvodi-na-mozilla.xpi

Јас имам македонска верзија и си се инсталираше и на нејзе. Ама како
се користи, кога ќе му кажам Провери правопис ми ги потцртува
неправилните зборови, како да ми даде предлог?

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list