[Ossm-members] речник-проширување за firefox

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Aug 3 14:53:54 UTC 2008


Georgi Stanojevski напиша: 

> Треба да го ставиш 3.* или 3.0.1.

тоа и го направив

> Еве:
> http://isengard.unet.com.mk/~georgi/ueb/datoteki/makedonski-recnik-za-proiz
>vodi-na-mozilla.xpi

и овој на се инсталира кај мене со грешка дека не е компатибилен со 3.0.1

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list