[Ossm-members] речник-проширување за firefox

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Aug 3 14:57:32 UTC 2008


На нед, 2008-08-03 во 16:53 +0200, Новица Наков напиша:
> и овој на се инсталира кај мене со грешка дека не е компатибилен со 3.0.1

Исто.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list