[Ossm-members] речник-проширување за firefox

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Sun Aug 3 15:06:04 UTC 2008


On Sun, Aug 3, 2008 at 4:53 PM, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:

>> http://isengard.unet.com.mk/~georgi/ueb/datoteki/makedonski-recnik-za-proiz
>>vodi-na-mozilla.xpi
>
> и овој на се инсталира кај мене со грешка дека не е компатибилен со 3.0.1

Симни го пак ажуриран е.

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list