[Ossm-members] речник-проширување за firefox

Ilija Iliev strumjan at gmail.com
Sun Aug 3 15:54:31 UTC 2008


http://isengard.unet.com.mk/~georgi/ueb/datoteki/makedonski-recnik-za-proizvodi-na-mozilla.xpi

Да сега е во ред кај мене.

Грешка:
Кога ќе се појде на Add-ons под описот за Македонски речник се појавува
следниот текст:
Речник со чија помош ќе пишуватА со помалку печатни грешки. Треба пишуватЕ.

Прашање:
Гледам дека зборот може да се додаде во речникот, како тоа да биде од корист
за да се зголеми фондот на речникот?

-- 
Best regards,
Ilija Iliev

http://top.net.mk
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080803/b1b2c437/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list