[Ossm-members] Ми треба батерија за Thinkpad T60 под хитно!!

Daniel Smilkov dsmilkov at gmail.com
Tue Aug 12 12:58:58 UTC 2008


Здраво Алекс, јас имам R60 6 келии, ама интензивно го користам лаптопот, ако
имаш нешто да зачуваш/заштитиш би ти ја позајмил за 1 до 2  дена.

Поздрав, Даниел

2008/8/12 Aleksandar D. Balalovski <gemidjy at lugola.net>

> Здраво,
>
> иам Thinkpad T60 и вчера нешто се деси, не знам што, на следното
> пуштање диодата за батерија почна да трепка и се уште трепка. Тоа
> значи 99% дека батеријата е мртва. Најверојатно ќе ја заменам пошто ми
> е под гаранција, меѓутоа за следниот период од 3-4 недели ми е и
> повеќе од потребна нова, по можност батерија од 9 келии за Thinkpad
> T60 со не-Wide screen екран (за големината).
>
> Ако некој може да ми помогне околу наоѓањето, а тоа треба да се случи
> до најкасно сабота :) би му бил и повеќе од благодарен.
>
> Поздрав
>
> --
> http://blog.gemidjy.info
> http://wiki.lugola.net - your future!
> Member of Lugola (www.lugola.net)
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
Daniel Smilkov
Student at the Faculty of Electrical Engineering and Information
Technologies
Skopje, Macedonia
mob. +389 75 533 606
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080812/bf7e32c1/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list