[Ossm-members] Ми треба батерија за Thinkpad T60 под хитно!!

Aleksandar D. Balalovski gemidjy at lugola.net
Tue Aug 12 13:16:52 UTC 2008


Фала, само не е проблемот во тоа. Можам да го пуштам лаптопот и да
работам на адаптер, финтата е шо без батерија не можам да патувам
наваму натаму. :)

Мислам дека најдов во Белград 9 келии, фала сепак!

2008/8/12 Daniel Smilkov <dsmilkov at gmail.com>:
> Здраво Алекс, јас имам R60 6 келии, ама интензивно го користам лаптопот, ако
> имаш нешто да зачуваш/заштитиш би ти ја позајмил за 1 до 2  дена.
>
> Поздрав, Даниел
>
> 2008/8/12 Aleksandar D. Balalovski <gemidjy at lugola.net>
>>
>> Здраво,
>>
>> иам Thinkpad T60 и вчера нешто се деси, не знам што, на следното
>> пуштање диодата за батерија почна да трепка и се уште трепка. Тоа
>> значи 99% дека батеријата е мртва. Најверојатно ќе ја заменам пошто ми
>> е под гаранција, меѓутоа за следниот период од 3-4 недели ми е и
>> повеќе од потребна нова, по можност батерија од 9 келии за Thinkpad
>> T60 со не-Wide screen екран (за големината).
>>
>> Ако некој може да ми помогне околу наоѓањето, а тоа треба да се случи
>> до најкасно сабота :) би му бил и повеќе од благодарен.
>>
>> Поздрав
>>
>> --
>> http://blog.gemidjy.info
>> http://wiki.lugola.net - your future!
>> Member of Lugola (www.lugola.net)
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at hedona.on.net.mk
>> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>
>
> --
> Daniel Smilkov
> Student at the Faculty of Electrical Engineering and Information
> Technologies
> Skopje, Macedonia
> mob. +389 75 533 606
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>-- 
http://blog.gemidjy.info
http://wiki.lugola.net - your future!
Member of Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list