[Ossm-members] Ми треба батерија за Thinkpad T60 под хитно!!

Daniel Smilkov dsmilkov at gmail.com
Tue Aug 12 13:22:09 UTC 2008


нп, поздрав

2008/8/12 Aleksandar D. Balalovski <gemidjy at lugola.net>

> Фала, само не е проблемот во тоа. Можам да го пуштам лаптопот и да
> работам на адаптер, финтата е шо без батерија не можам да патувам
> наваму натаму. :)
>
> Мислам дека најдов во Белград 9 келии, фала сепак!
>
> 2008/8/12 Daniel Smilkov <dsmilkov at gmail.com>:
> > Здраво Алекс, јас имам R60 6 келии, ама интензивно го користам лаптопот,
> ако
> > имаш нешто да зачуваш/заштитиш би ти ја позајмил за 1 до 2  дена.
> >
> > Поздрав, Даниел
> >
> > 2008/8/12 Aleksandar D. Balalovski <gemidjy at lugola.net>
> >>
> >> Здраво,
> >>
> >> иам Thinkpad T60 и вчера нешто се деси, не знам што, на следното
> >> пуштање диодата за батерија почна да трепка и се уште трепка. Тоа
> >> значи 99% дека батеријата е мртва. Најверојатно ќе ја заменам пошто ми
> >> е под гаранција, меѓутоа за следниот период од 3-4 недели ми е и
> >> повеќе од потребна нова, по можност батерија од 9 келии за Thinkpad
> >> T60 со не-Wide screen екран (за големината).
> >>
> >> Ако некој може да ми помогне околу наоѓањето, а тоа треба да се случи
> >> до најкасно сабота :) би му бил и повеќе од благодарен.
> >>
> >> Поздрав
> >>
> >> --
> >> http://blog.gemidjy.info
> >> http://wiki.lugola.net - your future!
> >> Member of Lugola (www.lugola.net)
> >> _______________________________________________
> >> Ossm-members mailing list
> >> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> >> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
> >
> >
> >
> > --
> > Daniel Smilkov
> > Student at the Faculty of Electrical Engineering and Information
> > Technologies
> > Skopje, Macedonia
> > mob. +389 75 533 606
> >
> > _______________________________________________
> > Ossm-members mailing list
> > Ossm-members at hedona.on.net.mk
> > http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
> >
> >
>
>
>
> --
> http://blog.gemidjy.info
> http://wiki.lugola.net - your future!
> Member of Lugola (www.lugola.net)
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
Daniel Smilkov
Student at the Faculty of Electrical Engineering and Information
Technologies
Skopje, Macedonia
mob. +389 75 533 606
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080812/8250aee9/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list