[Ossm-members] Ми треба батерија за Thinkpad T60 под хитно!!

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Fri Aug 22 10:16:57 UTC 2008


> иам Thinkpad T60 и вчера нешто се деси, не знам што, на следното
> пуштање диодата за батерија почна да трепка и се уште трепка. Тоа
> значи 99% дека батеријата е мртва. 

неверојатно!! 
и мене истово ми се случи истиот ден .. среќа имав уште една батерија

сумњиво
More information about the Ossm-members mailing list