[Ossm-members] Ми треба батерија за Thinkpad T60 под хитно!!

Aleksandar Josifoski josifoski2 at gmail.com
Fri Aug 22 12:18:08 UTC 2008


Дамјан Георгиевски wrote:
>> иам Thinkpad T60 и вчера нешто се деси, не знам што, на следното
>> пуштање диодата за батерија почна да трепка и се уште трепка. Тоа
>> значи 99% дека батеријата е мртва. 
>>     
>
> неверојатно!! 
> и мене истово ми се случи истиот ден .. среќа имав уште една батерија
>
> сумњиво
>   
мене вчера (21-август) ми откажа батеријата на dell inspiron 8200.
Нема случајности, мора да има некое објаснувањеMore information about the Ossm-members mailing list