[Ossm-members] ddwrt na linksys wrt54gl

Darko Stojcev atom1c at linux.net.mk
Wed Aug 27 19:47:38 UTC 2008


> 
> Дали некој користи верзија v24 ddwrt?
> Јас цело време со таа верзија имам проблем со pppoe врската за адсл, морав
> да се вратам на последниот SP за верзија v23.
> 

Јас без проблеми користам pppoe на v23SP4, v24 и v24SP1. Директно е 
врзан ADSL модемот за linksys-от ?More information about the Ossm-members mailing list