[Ossm-members] razvoj na open source softver vo MK

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu Dec 4 15:29:31 UTC 2008


On Thu, Dec 4, 2008 at 4:26 PM, Зоран Димовски <zoki.dimovski at gmail.com> wrote:
>> Како никој? Ја донирав Хард Диск тогаш.
>
> Па тогаш, кај е серверот :D

Гледам расположение и поненцијал за добра дебата...
Да напраиме една пред новогодишна кафана?

ПОЗДРАВ, Чомбе
П.С. Инаку околу темава, се сложувам со Уфо, ако има иницијатива why not ;)


More information about the Ossm-members mailing list