[Ossm-members] FYI: годишно собрание на слободен софтвер македонија

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Dec 4 14:25:31 UTC 2008


годишното собрание ќе се одржува на 10 јануари во терминот за сподели знаење 
(12 - 17 ч.) и најверојатно на локацијата кај железничка станица.

објавата со точните ќе биде навремена, некаде кон крајот на месецот. ова е 
само известување за тие што се интересираат да бидат во тек.

една од главните теми на собранието ќе биде изборот на ново раководство, па 
молам сите што се заинтересирани за одговорните функции ;-) да ми пишат мејл 
за да можеме да го планираме дневниот ред и да направиме други подготовки. 
исто така ако некој има некаков друг предлог за кој сака собранието формално 
да дискутира може да ми пише мејл.

за оние кои се интересираат повеќе правилата за собранието и сл. има на:
http://slobodensoftver.org.mk/dokumenti/statut_na_sloboden_softver_makedonija
-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list