[Ossm-members] сподели знаење 6.12.2008

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Fri Dec 5 07:51:51 UTC 2008


Сподели знаење оваа сабота на 6. декември 2008 на стандардната
локација http://rdr.to/xe во стандардниот термин од 12 до 17 часот.

Дел од агендата:

   1. Игор ќе проба да инсталира CouchDB и да го интегрира со ExtJS;
   2. Дамјан сака да го натера Глиша да проба draft port на кајмакот
на CouchDB и ако не заборави EEEpc со Netbook remix интерфејсот;
   3. Се останато што може да им текне на присутните (еве некои идеи);
   4. Миша нема да донесе завршена HAL9000 маскота.

-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list