[Ossm-members] hosting za gforge

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Fri Dec 5 13:46:36 UTC 2008


2008/12/5 Bozidar Avramovski <avram.bob at gmail.com>:

> Доколку некој знае како да се изведе тоа јас сум спремен да помогнам колку
> можам, макар да со инсталација на пакети на линукс неам ама баш никакво
> искуство, т.е. ептен сум „љунфер" :D

Ако имаш лаптоп/компјутер кога ќе доаѓаш утре на Сподели Знаење донеси
го, ќе му ставиме vmware и ќе му инсталираме убунту на него за да
можеш да пробаш да научиш до следниот пат. :)

Ако носиш компјутер донеси и маус, тастатура, струја. Евентуално за
монитор може проекторот да го искористиме да не мкнеш и тоа.

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list