[Ossm-members] Сподели Знаење / Сподели Кино

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Fri Dec 12 14:18:11 UTC 2008


On Friday 12 December 2008 14:59:22 Georgi Stanojevski wrote:
> 2008/12/12 Новица Наков <novica at bagra.org>:
> > Што ќе прикажеме на овие два настана?
>
> Ако не било до сега можда може:
> http://www.hackersarepeopletoo.com/main.html
>
> Пиратска верзија ваљда?
>
> > Сподели Знаење уште колку термини има оваа година?
>
> За оваа сабота Боби сакаше да праи нешто со VOIP решенија, ако сеуште
> сака

Сѐ уште сакам, а имам и некои други идеи (веројатно ќе останат за догодина).

> нека објави на блог, 

Немам јас пристап до блогот, нека објави кој има.

> нек се спреми што сака да пробаме и ќе  
> пробуваме? :)

Тестирање на SIP-клиенти, тестирање на jingle-клиенти, сѐ останато што може да 
пренесува глас (евентуално и слика) (со минимална потрошувачка на bandwidth).


Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list