[Ossm-members] Сподели Знаење / Сподели Кино

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Dec 12 14:23:07 UTC 2008


На Friday 12 December 2008 15:18:11 Bozidar Proevski напиша:

> Немам јас пристап до блогот, нека објави кој има.

сега имаш.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list