[Ossm-members] Годишно собрание на Слободен софтвер Македонија 2009

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Dec 13 14:22:15 UTC 2008

Согласно одредбите на Статутот на Слободен софтвер Македонија, годишното 
собрание на организацијата ќе се одржи на 10.01.2008 год. (сабота) на 
локацијата за СподелиЗнаење, со почеток во 12 часот.

Дневниот ред е:

   1. Годишен извештај за 2008 година;
   2. Разно.

Сите информации за тоа како се одвива Собранието се составен дел на Статутот

http://slobodensoftver.org.mk/vesti/godisno_sobranie_2009
во врска со точка 2: http://wiki.lugola.net/Идеи_за_2009

се гледаме 

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list