[Ossm-members] Годишно собрание на Слободен софтвер Македонија 2009

Ilin Tatabitovski itatabitovski at gmail.com
Sat Dec 13 17:04:32 UTC 2008


2008/12/13 Новица Наков <novica at bagra.org>:
>
>
>
>
> Согласно одредбите на Статутот на Слободен софтвер Македонија, годишното
> собрание на организацијата ќе се одржи на 10.01.2008 год. (сабота) на


10.01.2009


> локацијата за СподелиЗнаење, со почеток во 12 часот.
>
> Дневниот ред е:
>
>   1. Годишен извештај за 2008 година;
>   2. Разно.
>
> Сите информации за тоа како се одвива Собранието се составен дел на Статутот
>
> http://slobodensoftver.org.mk/vesti/godisno_sobranie_2009
> во врска со точка 2: http://wiki.lugola.net/Идеи_за_2009
>
> се гледаме
>
> --
> Новица
>
> http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
> http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
> http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
> Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list