[Ossm-members] Годишно собрание на Слободен софтвер Македонија 2009

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Dec 14 02:23:55 UTC 2008


На Saturday 13 December 2008 18:04:32 Ilin Tatabitovski напиша:

> > Согласно одредбите на Статутот на Слободен софтвер Македонија, годишното
> > собрание на организацијата ќе се одржи на 10.01.2008 год. (сабота) на
>
> 10.01.2009

ок... фала за поправката. инерција со годинава :)

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list