[Ossm-members] Место за хакери

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Fri Dec 19 11:13:06 UTC 2008


http://hackerspaces.org/wiki/Hacker_Spaces

Дали ќе имаме во Скопје вакво нешто?

Имаме ли сили и луѓе да одржуваме вакво простор?

Еве каде е зачнат скопскиот простор за хакери

http://wiki.lugola.net/index.php?title=Хаклаб

Полнете ја страницата, повеќе информации откако ќе се вратиме од Берлин.

Поздрав,

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list