[Ossm-members] заеб на планета

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue Dec 30 08:44:36 UTC 2008


2008/12/30 Новица Наков <novica at bagra.org>:
>
> само што приметив дека последниот мој запис на планета е цело во
> „????????????????"
>
> што ли е заебот?
>
> не можам да видам проблеми кај мене на блог
>
> исто така гледам и дека претходните 2 (за мозила и мајспејс) се зезнати на ист
> начин.

да не е нешто до начинот на кој ги собира записите планатата? rss-от e ок...

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list