[Ossm-members] newsletter за активнсоти за слободен софтвер

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Feb 1 14:14:28 UTC 2008


по примерот на повеќе слични организации мислам дека е време да почнеме да 
издаваме редовен newsletter. 

јас за јануарски newsletter би пишал:
- сподели кино оди во среда
- работа на sunbird / firefox
- работа на нов gnome
- ccc


други идеи?

дали е изводливо да имаме листа news? таму би можеле да претплатиме некои 
новинари и сл.-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list