[Ossm-members] CMS на Македонски

Martin PETROVSKI m3artin at gmail.com
Sat Feb 2 18:02:13 UTC 2008


>
> Што е толку хитно? :)
Епа вака: се работи за веб страната на една невладина организација. 
Минативе години добро финкционираше со Postnuke ама се зезна скриптава и 
останавме без вебсајт.
Многу е битно странава да има Македонски и Англиски дел, а за тоа колку 
што разбрав треба CMSот да биде преведен на Македонски. Postnuke имаше 
ама за поновиве верзии не најдов превод. Инсталирав Џумла 1.5 и не се 
снајдов, а за Мамбо проччитав негде дека има превод и не можам да најдам 
линк.

Некоја идеја?

Фала,
МартинMore information about the Ossm-members mailing list