[Ossm-members] newsletter за активнсоти за слободен софтвер

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Feb 2 18:51:40 UTC 2008


> веројатно и тебе ти е идејата тоа?

идејата ми е да има писмо како кај фсфе.

ако некој сака вест да пише да знае од кај да прочита и организациите со кои 
имаме формална соработка (масит) да можат да следат. 
-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list