[Ossm-members] Администрација на Едубунту сервер и NX терминали

Marko Doda mark0d0da at gmail.com
Thu Feb 14 10:27:51 UTC 2008


Веројатно ќе ги донесат новите комплутери кај нас у школо ( ПТТ),  и бидејќи 
професорите по информатика немаат искуство со Gnu/Linux ќе се ангажирам околу 
администрација  со компјутерите.
Е сеа проблемот е што неам искуство со администрација на Едубунту сервер, па 
ако работел некој со едубунту сервер или ги инсталира по школиве нека каже :)

Поздрав Маки


More information about the Ossm-members mailing list