[Ossm-members] Дебата , околу материјалите кои се пуштаат на сподели кино!

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Feb 23 23:33:00 UTC 2008


> Останува уште, доколку сакате, да ми дадете одговор, а дискусијава за
> мене е завршена.

Би во право си. Моето извинување до тебе.

Се надевам ќе ги тргнеш на страна личните несогласувања и ќе продолжиш со 
добрата работа.

(Патем на листа вообичаено молчењето значи согласување. Ако само јас и Миша се 
буниме, тоа значи дека другите се на твоја страна. Демократијата секогаш 
победува.)

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list