[Ossm-members] OT, беше дебата , околу материјалите кои се пуштаат на сподели кино!

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Feb 23 23:43:38 UTC 2008> Абе Би тропаш глупости на мртво :) Новица нема опција за коментари на блог,
> така да не е до него да избира дали ќе има или нема да има коментари.

Грешка си Гемиџи. Не си читал ЧПП кај мене изгледа:
http://www.softver.org.mk/novica/faq


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list