[Ossm-members] Дебата , околу материјалите кои се пуштаат на сподели кино!

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Feb 25 16:03:47 UTC 2008


>  Останува уште, доколку сакате, да ми дадете одговор, а дискусијава за
>  мене е завршена.

Билјана,
ти се заблагодарувам за досегашната посветеност и
активност и се надевам дека ќе продоложиш да доаѓаш во
Точка.

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list