[Ossm-members] Google.com.mk

Marko Doda mark0d0da at gmail.com
Thu Feb 28 20:50:39 UTC 2008


On Thursday 28 February 2008 19:43:41 Velko KOCEV wrote:
> Можеше некој и културно да ми ја
> објасни поентата на вашата секта.

Кажа што имаше да кажеш, Арангел убаво ти кажа што/како. После почна да 
исправуваш криви дрини, и Гемиџи ти даде неколку линкови за foss for dummies, 
и после ти не направи секташи, а баш ти се понашаш параноично и импулсивно ко 
прав секташ.

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list