[Ossm-members] Google.com.mk

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Feb 29 00:04:24 UTC 2008


На пет, 2008-02-29 во 00:32 +0100, Velko KOCEV напиша:
> За кој курац сум ја овде регистриран? Стварно. Што не ме избаците од
> вашата Слободна дискусиона група. Коа нема абер од дискусија освен
> СЕКТА, СЕКТА и само СЕКТА. 

Добра трева а? :)

Еве у случај да си премногу крш напраен, има едно копче „unsubscribe“
тука:

http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members

Јас не те спречувам да си ја прекинеш претплатата.

Поздрав,
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list