[Ossm-members] Google.com.mk

Velko KOCEV velko.kocev at gmail.com
Fri Feb 29 00:10:28 UTC 2008


ФУФО имаш ти некоја навреда на лагер или си ги истренирал клонививе?


On 29/02/2008, Arangel Angov <ufo at linux.net.mk> wrote:
>
>
> На пет, 2008-02-29 во 00:32 +0100, Velko KOCEV напиша:
>
> > За кој курац сум ја овде регистриран? Стварно. Што не ме избаците од
> > вашата Слободна дискусиона група. Коа нема абер од дискусија освен
> > СЕКТА, СЕКТА и само СЕКТА.
>
>
> Добра трева а? :)
>
> Еве у случај да си премногу крш напраен, има едно копче „unsubscribe"
> тука:
>
>
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>
> Јас не те спречувам да си ја прекинеш претплатата.
>
> Поздрав,
>
> --
> Арангел
> [w:ufo.linux.net.mk]
> [e/j:ufo at linux.net.mk]
> [i:arangel @ FreeNode]
>
> _______________________________________________
>
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080229/4fcc090f/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list