[Ossm-members] Google.com.mk

Velko KOCEV velko.kocev at gmail.com
Fri Feb 29 00:17:30 UTC 2008


Извини Јорданка сега тек го регистрирав твоето мислење во морето
тестостерон.

Лулето е прифатливо.

Фала на инекцијава со интерферон гама.

On 29/02/2008, Velko KOCEV <velko.kocev at gmail.com> wrote:
>
> ФУФО имаш ти некоја навреда на лагер или си ги истренирал клонививе?
>
>
> On 29/02/2008, Arangel Angov <ufo at linux.net.mk> wrote:
> >
> >
> > На пет, 2008-02-29 во 00:32 +0100, Velko KOCEV напиша:
> >
> > > За кој курац сум ја овде регистриран? Стварно. Што не ме избаците од
> > > вашата Слободна дискусиона група. Коа нема абер од дискусија освен
> > > СЕКТА, СЕКТА и само СЕКТА.
> >
> >
> > Добра трева а? :)
> >
> > Еве у случај да си премногу крш напраен, има едно копче „unsubscribe"
> > тука:
> >
> >
> > http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
> >
> >
> > Јас не те спречувам да си ја прекинеш претплатата.
> >
> > Поздрав,
> >
> > --
> > Арангел
> > [w:ufo.linux.net.mk]
> > [e/j:ufo at linux.net.mk]
> > [i:arangel @ FreeNode]
> >
> > _______________________________________________
> >
> > Ossm-members mailing list
> > Ossm-members at hedona.on.net.mk
> > http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
> >
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080229/3ab773e3/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list