[Ossm-members] суспензија за убунту?

Kiril Dimeski dkire at taratur.com
Sun Jan 6 13:41:28 UTC 2008


И јас сакам да застанам зад правото на човекот.

Која е таа будала да им забрани на децата да си нарачаат убунту или  
пак да му каже на професорот зошто ширел некаква пропаганда? А уствари  
ни таа незнаела што е и како е работава туку се „буфтала како коњ“ што  
викаат старите.

Се извинувам за речникот, ама онака ми дојде еден наплив на погрдни зборови

Поздрав
More information about the Ossm-members mailing list