[Ossm-members] суспензија за убунту?

Aleksandar Josifoski josifoski at gmail.com
Sun Jan 27 08:56:55 UTC 2008


Aleksandar Balalovski wrote:
> On Saturday 26 January 2008 17:52:47 Biljana Kochoska wrote:
>   
>> Како на овие деца од ЈБТ ќе успее некој да им каже дека GPL е супер и
>> дека Linux  е кул?
>>     
>
> Се сложувам 100% и со се што наведе подолу.
> Жал ми е што часовите се такви какви што се. Едноставно жалам и сакам некој да 
> ме утеши!
Кој работи тој и греши!
Не сум веќе суспендиран, вратен сум на работа.
More information about the Ossm-members mailing list