[Ossm-members] plan za posle nova godina

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Wed Jan 9 18:17:03 UTC 2008


On Wednesday 09 January 2008 19:06:27 Дамјан Георгиевски wrote:
> > > брејнсторминг за идеи за кои би можеле да разговараме подоцна на
> > > собрание.
> >
> > четврток 10.01.2008 г. од 18ч. во Точка.
>
> Потсетник: ова е утре!

Има шанси да се помести терминот? Пример во 20ч.?

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list