[Ossm-members] plan za posle nova godina

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Jan 9 18:55:53 UTC 2008


Bozidar Proevski напиша: 

> Има шанси да се помести терминот? Пример во 20ч.?

неформално е ова... кој кога сака може да дојде. јас на пример ќе бидам таму 
од 6 до 8. 

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list