[Ossm-members] Прослава на KDE4 и KDE 4.0 ќе има ли?

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sat Jan 12 20:07:00 UTC 2008


Дали македонската заедница на корисници и локализатори на КДЕ планира
да се вклучи во
лансирањето на КДЕ 4?

Не е лошо, ако нема никакви настани во сабота, од 21 или сл во Точка
да одржиме ваков вид на прослава
се што ни треба е една торта со К, озвучувањи, пијалоци секој сам си
купува во точка и сл.

Има ли заинтересирани за ова или не?-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list