[Ossm-members] Отворената средба за програмата на 2с.мк заврши..

Misa Popovik popmisa at gmail.com
Thu Jan 17 02:11:14 UTC 2008


On Tuesday 15 January 2008, Biljana Kochoska wrote:
> Имам план за нов концепт кој забележително би ја
> зголемил публиката и влијанието на Сподели кино

Јас би сакал да го напишеш прво планот пред да се разгледува поместувањето на 
терминот.

поздрав
Миша


More information about the Ossm-members mailing list