[Ossm-members] За Сподели Знаење 2.10

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Tue Jan 22 13:27:18 UTC 2008


2008/1/22 Stojan Dimitrovski <sdimitrovski at gmail.com>:

> Јас ја имам симнато епизодата на XviD, ако треба ќе ја симнам во друг
> формат (нема Ogg Theora). Само кажете на каков медиум да ја донесам
> („медиум" вклучува и лаптоп, а не USB стапче(немам, ми се расипа)).

Донеси го клипчето. Ставив на блог. Донеси го на лаптоп или CD.

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list