[Ossm-members] Отворената средба за програмата на 2с.мк заврши..

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sun Jan 27 01:38:11 UTC 2008


> Инаку мислам дека треба и посебен блог за сподели кино.

Нема потреба од ова, едвај го изрекламиравме spodeliznaenje.blogspot.com
за сега да треба да кажуваме 2 урл за настани кои имаат ист концепт каде.

Поентата е не да ги сегментираме луѓето туку да ги обединуваме. А ако некој
дошол на сподели кино и знае дека блогот е сподели знаење, тогаш можеби ќе
дојде и на сподели знаење отакако ќе прочита што точно таму се случува.
Секако важи и обратното.

Така што мислам дека не треба да се вложуваат напори да се разработува нов блог,
 и да се трошат ресурси за нешто што веќе постои.


-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list