[Ossm-members] Отворената средба за програмата на 2с.мк заврши..

Misa Popovik popmisa at gmail.com
Mon Jan 28 11:39:31 UTC 2008


On Sunday 27 January 2008, Biljana Kochoska wrote:
> Значи јас сметам дека треба. Тоа планирав сама да го направам, а тие
> ресурси немаше да ги трошам за нешто друго, така да не гледам дека се
> изгубени.

Како што претходно напишав, немам ништо против нов блог се додека содржината 
се објавува и на spodeliznaenje.blogspot кој лично го сметам за инфоблог за 
настаните. 

Што се однесува до поширока дискусија за слободна култура (а не само за 
настаните - сз и ск; со уредници за содржина итн итн), во 2с.мк го имаме 
spodeli.org на кој несомнено му треба помош за да изгледа така како што треба 
за да почне.


More information about the Ossm-members mailing list