[Ossm-members] Секој може да биде професор

Aleksandar Josifoski josifoski2 at gmail.com
Sun Jul 6 08:33:30 UTC 2008


www.expertvillage.com

- Квалитетни видеа how to, на многу теми, не само компјутерски
- Тие што ги изработуваат се платени по одредени критериуми
- Може да ги гледа секој, во духот на open source.
- Страната живее од реклами (мислам)More information about the Ossm-members mailing list