[Ossm-members] Секој може да биде професор

QBox qbox2xxx at gmail.com
Sun Jul 6 09:07:01 UTC 2008


Страницата е многу за американци направена :)

2008/7/6 Aleksandar Josifoski <josifoski2 at gmail.com>:

> www.expertvillage.com
>
> - Квалитетни видеа how to, на многу теми, не само компјутерски
> - Тие што ги изработуваат се платени по одредени критериуми
> - Може да ги гледа секој, во духот на open source.
> - Страната живее од реклами (мислам)
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080706/3660526b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list