[Ossm-members] И во линукс можело..

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Jul 6 11:10:32 UTC 2008


Aleksandar Josifoski напиша: 

> Кој ќе направи најдобра конверзија соодветна test3.ogg да го претвори во
> соодветен формат кој ќе прикаже најдобар квалитет на youtube

нели youtube си прави сам конверзија? нели е доволно добраа таа?

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list