[Ossm-members] И во линукс можело..

Aleksandar Josifoski josifoski2 at gmail.com
Sun Jul 6 14:03:01 UTC 2008


Новица Наков wrote:
> Aleksandar Josifoski напиша: 
>
>   
>> Кој ќе направи најдобра конверзија соодветна test3.ogg да го претвори во
>> соодветен формат кој ќе прикаже најдобар квалитет на youtube
>>     
>
> нели youtube си прави сам конверзија? нели е доволно добраа таа?
>
>   
Да, прави. http://josifoski.org/test/test3.ogg вели дека може и подобро. 
За бесплатен хостинг не е лошо конверзијата и на youtube.com. Може е 
дојдено време да има youtube2.com со how to videa кои ќе му парираат на 
expertvillage i ehow.com
More information about the Ossm-members mailing list