[Ossm-members] Вики спам

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Sun Jul 6 12:24:59 UTC 2008


2008/7/6 Aleksandar Balalovski <gemidjy at lugola.net>:
> Вики за слободен софтвер е нонстоп под удар на спамери. Дали мислите дека е во
> ред да се заклучи глобално само за регистрирани корисници да можат да
> уредуваат? Знам дека не е тоа баш кул за Вики сајт, ама немам друга идеја.
>
> Или некој нека предложи нешто. Пошто замараат.
>

Само регистрирани корисници да уредуваат. +1

Поз


More information about the Ossm-members mailing list