[Ossm-members] И во линукс можело..

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Sun Jul 6 13:20:41 UTC 2008


2008/7/6 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> На нед, 2008-07-06 во 11:25 +0200, Aleksandar Josifoski напиша:
>> да се снима дел од екран кој ќе го прати глушецот.
>>
>> Пример:
>> http://youtube.com/watch?v=3m-EMG7_IHg
>
> Слична апликација што го прави истово е Istanbul (исто така GTK
> апликација), но не сум баш сигурен за делот со фокусирањето. Во секој
> случај интересно за прилози за на телевизија.

Ги имам пробано и двете. recordmydesktop е многу подобра.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list